LVBet Casino

Az LvBet egy látványos dizájnnal rendelkező online kaszinós oldal, amelynek a hátterében egy máltai székhelyű cég áll. Mivel a vállalat minden szükséges engedéllyel rendelkezik, és a kifejezetten megbízható cégek közé tartozik, ezért nem kell attól tartanunk, hogy a befizetett pénzünk, vagy személyes adatink rossz kezekbe kerülnének.

logo_big

Az oldal kifejezetten jól működik, a navigáció gyors, gördülékeny, és egy-két dologtól eltekintve nincsenek benne zavaró hatást keltő elemek sem. Tény, hogy egyelőre még nincs elérhető magyar nyelvi támogatás a platformhoz, azonban ezt jó eséllyel a közeljövőben orvosolja majd az LvBet. A regisztráció pár lépésben megoldható, és jó hír a bónuszokat kedvelők számára, hogy az új tagok az első befizetésükhöz igénybe vehetnek egy 100%-os első befizetési bónuszt, amivel máris a befizetett pénzük duplájával gazdálkodhatnak. Természetesen a bónuszt nem kötelező igénybe, venni, így aki a „saját szakállára” akar játszani, az nyugodtan megteheti azt mindenféle kötöttség nélkül.df117910a281942b498f2b568b5fbeeda3

A játékokat ki is lehet próbálni az igazi pénzes játékmód előtt, így kiderülhet, hogy tényleg megfelel-e a számunkra a kiszemelt nyerőgép. A játékkínálat egyébként kárpótolja az embert a bónuszok hiányosságai miatt, mert olyan bőséges, hogy az szinte már-már zavarba ejtő. Aki kedveli a NetEnt és Microgaming alkotásait, az biztos, hogy nem fog itt unatkozni, de klasszikus játékgépek kedvelői is bőven találhatnak a felhozatalban kedvükre valót. A cég ügyfélszolgálati rendszer kifejezetten jól működik, és nem csak email-en hanem más módokon is kapcsoltba lehet lépni velük (telefon, élő chat, online űrlap).